O nas

Sva Alen in Karmen in predstavljava srce Mini kraljestva. Najina želja je otrokom ponuditi izkušnjo v kateri so lahko kdorkoli in karkoli želijo postati. Zakaj ne bi sanje postale resničnost? Rdeča nit aktivnosti sta šport in narava, saj iz večletnih izkušenj dela z otroki opažava pomanjkanje gibanja, proste igre in stika z naravo. Smo kraljestvo v malem in otrokom ponujamo tečaje rolanja, poletne počitnice v naravi, paintball in nerf pustolovščino, glasbene programe za šole in vrtce ter programe v naravi in gozdu. Idej je ogromno, ki pa samo še čakajo na uresničitev. Pridružite se nam in nama pomagajte spisati pravljico v kateri bodo Vaši otroci glavni pravljični junaki, ki si bodo upali, bili vztrajni, odgovorni, radovedni, solidarni in povezani naravo. Pridite, vas že nestrpno pričakujeva!

V Mini kraljestvu se zavedamo, da je sreča povezana z bližino, časom, drobnimi malenkostmi in naklonjenostjo, ki si jo podarjamo, z doživetji, ki si jih delimo, pogovori, ki si jih izmenjujemo in z igro, ki nas povezuje! Otroci so velik dar, sreča in radost ter naša prihodnost.

Veselimo se srečanja z vami

Ekipa Mini kraljestva

Alen Zabasu

Zdravo, moje ime je Alen.
V mojem življenju se vse vrti okoli glasbe in narave. Že od nekdaj ljubim naravo in živali, zato sem večino svojega otroštva preživel zunaj v gozdu, kjer sem gradil hišice na drevesu, sestavljal loke, skrbel za živali, skupaj z babico nabiral zdravilne rastline ter vsako prosto minuto dneva izkoristil za šport in raziskovanje narave. Vsak dan je predstavljal novo dogodivščino in pustolovščino. Ta otrok je v meni ostal vse do danes, ko lahko vso svojo domišljijo in ideje pretvorim v čudovite programe za otroke, ki jim v današnjem hitrem tempu življenja manjka prav to. Trenutki preživeti v naravi, s svojimi prijatelji in daleč stran od skrbi. To je tisto, kar šteje največ.
Moja vloga je osredotočena na načrtovanje in organizacijo projektov v Mini kraljestvu, vodenje športnih delavnic, animacijo na dogodkih ter glasbeno nastopanje in izobraževanje mladih. Kot glasbenik je oder moj drugi dom, zato želim otrokom ponuditi široko paleto znanja od igranja inštrumenta, petja do javnega nastopanja, razumevanja delovanja skupine ipd. Na tak način otroke spodbudim, da se preko glasbe izražajo in v njej uživajo, saj dokazano daje veliko pozitivnih učinkov. Na področju dela z otroki imam 10 let delovnih izkušenj, zato se ne ustrašim nobenega izziva. V teh letih sem izvedel različne delavnice po Sloveniji, vodena doživetja za osnovne šole v naravi, glasbene nastope in predstave ter udejstvovanja v različnih športnih dejavnostih. Sodeloval sem na različnih projektih in organiziral lepo število dogodkov. Pot me je vedno zanesla nazaj h koreninam, zato sem tudi ustanovil Mini kraljestvo, kjer lahko vso znanje predajam naprej novim rodovom.

Se vidimo v Mini kraljestvu

Karmen Zupančič

Živjo, moje ime je Karmen.
Že kot majhna deklica sem cele popoldneve preživela zunaj v naravi s svojim psom, moja zvesta prijateljica pa je bila žoga. Šport mi je predstavljal način življenja. Trenirala sem kar nekaj športov od namiznega tenisa, odbojke, rokometa in karateja. In tako je tudi danes rada se lotim vsakega športa. Babi, ki je bila moja “varuška” me je spoznala z delom in življenjem na kmetiji. Namreč doma smo imeli majhno kmetijo in tako sem pomagala pri vsakodnevnih kmečkih opravilih, ki pa so bila prav zabavna. Veliko smo peli, si pripovedovali uganke, poslušali zgodbe iz starih časov in se hkrati učili tudi o življenju. Sama sem vse jemala kot igro, pa še zabavno je bilo. Pritiska današnjega sveta ni bilo čutiti, zato lahko rečem, da smo imeli otroci res brezskrbno otroštvo. Umazane hlače in obutev, luknjica pri luknjici, vendar na obrazu nasmešek do ušes. Prav to želim pričarati tudi vašim otrokom. Da se bodo igrali, a hkrati učili na zabaven način in bili brezskrbni ter imeli nasmešek do ušes. Da bodo sami prišli do spoznanj in tistih »AHA« momentov. Pot me je tako popeljala do dela z otroki, kjer sem kot animatorka obiskala veliko letovanj, s pedagoškim delom v praksi pa sem se srečala v času študija, kjer sem poučevala rolanje in športne vsebine za najmlajše, vodila delavnice, rojstne dneve in športne urice za najmlajše. Tako v Mini kraljestvu nadaljujem strast do narave, športa in otrok. Sem vaditeljica rolanja in športne vadbe za otroke, vaditeljica športne rekreacije, inštruktorica joge za otroke in masaže za dojenčke po IAIM. Skupaj z Alenom pripravljam programe za vaše najmlajše. Žene me strast po odkrivanju novih stvari in stalnem učenju ter nadgrajevanju znanja V sebi še vedno skrivam velikega otroka, zato to veselje rada delim z ostalimi.

Se vidimo v Mini kraljestvu